Tuesday, August 3, 2010

Üks sume suveõhtu

V: "Jah ilmselt sa taod meil näod sisse."
A: "Ma ei hakka praegu ütlema mida ma teiega teen."
V: "Miks?"
A: "Sest mu taga kõnnivad väiksed lapsed."
V: "Ütle ikka."
A: "Olgu, nad nii kui nii kaugel. Te olete sellised hoorjäägirid, et kui ma Tartusse tulen, siis lõikan teie võmbad maha ja topin teile kurku!"

Sündmused said alguse ühel sumedal suveõhtul, mitte väga kaua aega tagasi (selguse huvides väärib kindlasti mainimist, et see õhtu oli eile). Need ei leidnud aset kaugel kaugel galaktikas, vaid siinsamas väikses pimendatud linnas.* Kuigi siinkirjutaja palaanis minna koju risottot valmistama, leidis ta eneselegi ootamatult tee Kroonuaeda. Kahjuks pidi A kiiresti lahkuma, enne minekut sõi ta veel huniku toorest hakkliha, millega tekitas vaatlejas tugeva okserefleksi.

Peale A lahkumist ei jäänud V-l ja M-il muud üle kui flirtida kerge õllega. Hämmastaval kombel jätkus juttu nii pikalt, et asjaosalised pidid poest vedelat leiba juurdegi tooma. Igatahes sai kokku lepitud, et "kõvatajad" on nõmedad ja peale järgmist õlut hakkasid õllesõbrad vahetama lugusid oma teismelisena sooritatud kangelastegudest. Kõrvaltvaataja võis seda "kõvatamiseks" pidada, aga selline järedus oleks olnud ilmselgelt ekslik, sest sai ju kokku lepitud, et selline tegevus on nõme.

Kogu üritust muidugi saatsid ka K kommentaarid, sellest, et mis te klatšite... Olete nagu naised jne. Aga V ja M ei lasknud ennast sellest eriti kõigutada, isegi siis kui need kommentaarid olid kohati teravad siinkirjutaja aadressil. Lõpkokkuvõttes oli ju õlu külm ja vennastumine (ei kasuta meelega võõrkeelselt sõnaühendit, mis olukorda paremini kirjeldab) täies hoos.

* Viide Star Warsile on taotuslik, kui teile valmistab antud teksti lugemine vaevusi või tekitab jubedaid kõrvalnähte, pöörduge viivitamatult George Lucase poole või konsulteerige perearstiga.

No comments:

Post a Comment