Thursday, July 1, 2010

Kolimine igal pool

M: "Paku mulle mingi võimalus teleka pidulikuks ära saatmiseks."
V: "Oot sul oli külmikus pudel viina?"
M: "Jah!"
V: "Kuvalda on?"
M: "Jah!"
V: "No siis on valem lihtne. Võtad kaks pitsi viina, lööd kuvaldaga kineskoobi sisse, võtad veel kaks ja lööd kuvaldaga kasti puruks. Siis võtad veel kaks ja lennutad tükid aknast välja ning lõpetad pudeli."
M: "Aknast välja ei saa."
V: "Miks?"
M: "Akna all kuivab pesu."
V: "No siis on valem järgmine: jood pudeli viina ära ja siis on pohhui mis sul seal akna all kuivab."
M: "Vello, sa oled tark mees!"

Eile oli üks väga süürialistlik õhtu. Me ei kujutanud ette ilmselt kumbki, et meie viimane õhtu keskis selliseks kujuneb. Kolisime H-ga kuni kella 01:00 öösel. Kõige raskemaks katsumuseks oli puude ümber tassimine. Aga vaatamata palavusele füüsilisele kurnatusele ja vahepealsele minnalaskmise mentaliteedile, saime me sellega hakkama. Tuge pakkus meie mõlema võrdlemisi hea huumorimeel ja raadiost kostvad imalad lood.

Mõtlesime õhtu lõpetada vaikselt õlut libistades, aga siis ilmusid ukse taha mu prupurjus lapsepõlvesõbrad ja paraku lasi H nad pahaaimamatult sisse. Krt aguliidüll sai küll veidi rikutud, nägin kurja vaeva, et neid pool viisakalt minema kupatada. Õnneks nad ikka väga pikalt ei jäänud, seega sain tubli 4 tundi magada.

Hommikul algas kolimine tööjuures, õnneks siinses keskkonnas, sain olla juhtiv töötaja ja ise füüsiliselt asju tassima ei pidanud, kül oli hetk kus ma täitsin reaalselt kolme töötaja kohta ning seetõttu ei saanud puht füüsiliselt olla igas kohas, kus mind parasjagu vajati... Tore hommik ma ütlen!

Nädala märksõna on olnud ilmselgelt töö.

No comments:

Post a Comment