Thursday, October 28, 2010

käige perse!

Suvaline mutt: "Nagu stagna aeg oleks!"

Käi perse värdjas vanamoor, kes sa ei tunne kella, kes sa tuled pool tundi enne avamist ja nõuad teenindust ajal kui teenindajad pole ja sõimad teisi selle eest stagnantideks!

Käi perse maitselageda sinise baretiga jobu, kes sa tuled ja kangutad ukse peaaegu, et hingedelt, teed vihast nägu ja kõnnid minema, selle asemel, et lugeda uksel olevaid kellaaegu! Tra, mida sa siit üldse otsid, kui sa lugeda ei oska?!

Käi perse tatikari, kes te tulete ja lärmate ning kaklete kultuuriasutuse ukse ees, igal hommikul pool tundi enne õiget aega ja kelle sõnavara koosneb ainult sõnadest, mille ees on liide rune (rune full, rune battleaxe etc.)!

Käi perse krdi hoolimatu autojuht, kes sa tööle sõites jalakäijad ja ratturid täis pritsid!

Käi perse krdi LV kes sa ei suuda mulle mu mõttetult sitta palka maksta õigel kuupäeval!

Käi perse krdi A, kes sa kõnnid poriste kingadega üle põranda ja vingud, et keegi ei korista, tra korista ise seda liiva, mida sa oma kingadega sisse kannad!

Käi perse krdi sotsiaalteaduskond, kes sa ei suuda pakkuda neid aineid, mis sa oled õpekavasse kirja pannud... vähe sellest, sa ei suuda pakkuda ka alternatiive!

Käi perse krdi nikotiinisõltlasest vello, kes sa jälle oled libastunud!

1 comment:

  1. ba.ret't <20: -reti, -.retti> (peakate)

    Koristasin ükskord köögi ära... Ajasin ämbri ümber ja osa vett läks elutoa põrandale kah. Nii et tehniliselt olen ka mina elutoa põrandat pesnud!

    ReplyDelete