Thursday, January 6, 2011

Uriin

Midagi maalähedast on uriini täis õhus ja tühjades bocki pudelites... Hõrk uuriini hõng paitamas ninasõõrmeid ja tühja taara kolin. Tundsin kuidas kerge klomp mulle kurku tõusis, nii tuttav ja nii hirmutav tunne. Saatsin pilguga töökaaslast kes andis oma kehale vaba voli ning käis korraks ära, et poetada oma hommikusöök säravvalgesse WC potti. Ilmselt ei suutnud ta nii edukalt klombiga kurgus võidelda ja seda ei saa talle pahaks panna, sest ta on konditsioonis, mida mitte ükski mees, mitte kuidagi saavutada ei suuda.

Midagi sõnuseletamatut nukrat ja haledat on selles vaatepildis kui noor ja elujõuline mees ennast täis laseb, kui ta on joonud ennast tasemesse, kus ta ei suuda isegi oma põit kontrollida või oma jalgu, et need viiksid teda sinna, kus põie kontrolli võib korraks välja lülitada, et nautida tõelist vabadust.

Juhatasin ta viisakalt välja, märkasin kui märjad on ta püksid ja tundsin endiselt sõõrmetes uriini haisu... Korraks oli tunne, et terve maja on muutund haisvaks kangialuseks...

Midagi veidralt haigelt romantilist on uriini järgi haisvates kangialustes ja need on alati tegevust täis... Mõnikord lastakse end seal tõeliselt vabaks, ehk siis laaditakse maha uus kogus uriini, et kangialused oleks endiselt jätkusuutlikud. Vahepeal toimub seal seksuaalseid tegevusi ja mõnikord jõutakse tõelise innovatsioonini sotsiaalsetes interaktsioonides. Need on hetked kus kaks meest tahavad sind tühjaks tõsta ja sind läbib tohutu adrenaliini tulv... kujutad ette milliseid lööke sa kohe saama ja jagama hakkad ning siis meenub, et sul on taskus ainult 2 krooni ja tele2 asendustelefon, mis on väärt 50 eeku. Ja sa ütled kulla mehed, saan teie murest aru, aga mul on ainult 2 krooni... see ei ole küll väärt, et selle pärast üksteist lõhkuma hakata, ma tulen peale palgapäeva uuesti siit läbi. Ja siis lihtsalt eemaldud vaikselt ja väärikalt... vaatad üllatunud nägusid, sees keeb endiselt adrenaliin ja kõrvad kuulavad seljataguseid helisid nii pingsalt, et tundub nagu sa kuuleksid ka sääsepininat kõrvaltänavast.

Ja palgapäeval lähed sa jälle sealt kangi alt läbi ja tunned jälle seda sama uriini haisu, märkad seda sama kerget hämarust, aga "sõpru" sa enam eest ei leia. Võibolla ka selle tõttu, et sa jätsid targu mainimata, millal su palgapäev on... Aga võibolla lihtsalt selle pärast, et nad on suundunud uutesse kangialustesse oma hämaraid tegevusi tegema, aga selle eest on uus kogus uriini maha laaditud, mis kergelt tänavalguse kiirtes vastu läigib....

1 comment: