Wednesday, January 26, 2011

Ilus talve päev

Väljas on tõsiselt ilus ilm, just selline ilm nagu mulle talvel meeldib, mõõdukalt külm ja päike paistab, aga sees on torm, sees on lahendamata probleemid, lollid pinged ja tülid, mille põhjused on sügavamad kui valesti valitud sõnad. Kuskil on toimunud mingi strateegiline viga, kuskil on võimust saanud emotsioonid, kus peaks valitsema ratsionaalsus, kuskil on võimust saanud ratsionaalus, kus peaksid valitsema emotsioonid. Kõik on kuidagi kaootiline... On jälle üks selline hetk, kus ma ei tea kuhu edasi minna, mida teha teisiti ja mida paremini.

Arvan, et võtan kasutusele teistsugused meetmed... Ignoreerin neid probleeme, mis nõuavad analüüsi ja tegelen nendega, mis seda ei nõua... Naljakas, kõik mu probleemid nõuavadki anlüüsi, minnes välja isklikust elust tööellu on see nii analüüse täis, et paha hakkab... Analüüsin kasutatud meetodeid, analüüsin professionaalsust, analüüsin sotsiaalse kapitali mõju... Tegelikult tahaks lihtsalt vaikselt lebada... lugeda raamatut, vaadata filmi, mängida arvutiga, juua ennast purju meeldivas sotsiaalses keskkonnas, veeta aega inimesega, kes mind momendil ilmselt väga ei seedi.

Kõik võiks olla hoopis teistpidi, kõik inimesed võiks olla õnnelikud ja head, kaasa arvatud mina.

4 comments:

  1. Sõjapidamises eristatakse kolme taset- strateegiline, operatsiooniline ja taktikaline.
    Pane paika strateegia, moodusta korralikud operatsiooniplaanid, kuidas seda saavutada ja vii need operatsioonid ükshaaval taktikalisel tasandil ellu.
    Tere tulemast militaarmaailma!

    ReplyDelete
  2. Militaarmaailmast on mulle alati kasu olnud, ilmselt tulen lihtsate ratsionaalsete lahenduste juurde tagasi. Kuna momendil on mul kaks rinnet käsil (töö elu ja isiklik elu), siis on suure strateegia loomine raske. Ilmselt on selge, et ühelt liinilt tuleb taanduda parematele positsioonidele ja teist liini rünnata, proovin tänase päeva jooksul operatsioonilise osa korda saada.

    ReplyDelete
  3. kurat küll, poisid, te ei saa terve elu sõda mängida!

    ReplyDelete
  4. Saame, sest kalkuleerida on lihtsam, kui tunnetada!

    ReplyDelete