Monday, August 29, 2011

1. sept. hakkan korralikuks (klišee)

Tundub, et kätte on jõudnud aeg hüljata, eelmist aastat iseloomustanud arulagedus ja keskenduda asjadele, mis on olulised... Teen oma läpakale formatit, et oleks algavaks aastaks valmis... Vaja on kirjutada üks tasustatud töö ning töö, mis annab mulle lõpuks, kauaks toppama jäänud, kraadi. Tunnen kuidas asjalikkus minus kasvab, katsun hoida seda joont ja loodetavasti ei kaldu sellest kõrvale.


2 comments:

  1. Tead, ma peaksin keemiku kui bloginime ja üldse nime, ära patenteerima, sest kellel veel oleks seda suurem õigus kasutada, kui mitte mul? Nooh, võibolla Niels Bohril, kuigi tema sai endale elemendi. Aga sina kui sotsioloog, eriala, kus ka korrelatsioonikoefitsiendi ruudu väärtus 0,5 omab juba "teadusliku" sisu? Keemikud hakkavad kõrvu liigutama alles siis, kui R ruudu väärtus on minimaalselt 0,99. Ahh, sotsioloog! Pane nüüd üks hea klišee:)

    ReplyDelete
  2. Hehe... mu hüüdnimi on vanem kui su keemia õpingud :)

    Pole minu süü, et interaktsioonides on rohkem tundmatuid kui raekstioonides. Üldsegi... millal me oma interdisiplinaarse töö valmis kirjutame, mis me kunagi õllelauas välja mõtlesime?

    ReplyDelete